Publikācijas datums: 2023-08-21

Saglabā savas automašīnas enerģiju ar OSRAM BATTERY charge produktiem

Viedi, efektīvi, vienkārši – OSRAM BATTERY charge akumulatoru uzturēšanas produkti nodrošinās optimālu automašīnas akumulatoru stāvokli un pagarinās tā darbības laiku!



Viedi, efektīvi, vienkārši – OSRAM BATTERY charge akumulatoru uzturēšanas produkti nodrošinās optimālu automašīnas akumulatoru stāvokli un pagarinās tā darbības laiku!

Automātiska akumulatora aizsardzība un uzturēšana

Braukšanas laikā ģenerators parasti nodrošina akumulatoru pilnīgu uzlādi, taču, ja auto ilgstoši stāv, tās akumulators pakāpeniski izlādējas. Lai nodrošinātu auto atkārtotu iedarbināšanu pēc ilgstošas stāvēšanas, tā akumulatoram jāvelta pienācīga uzmanība. Vecāka gadagājuma automobiļiem un tiem transportlīdzekļiem, kuri ilgstoši bijuši novietoti stāvvietā, OSRAM BATTERY charge piedāvā ierīces, kas palīdzēs akumulatoram pārdzīvot ilgstošas neaktivitātes periodus.

Uztur akumulatoru jebkuros laika apstākļos

Ņemot vērā apkārtējās vides temperatūru un akumulatora uzlādes stāvokli, OSRAM BATTERY charge produkti automātiski pielāgo uzlādes ciklus, nodrošinot optimālu veiktspēju neatkarīgi no laika apstākļiem. Arī zemas temperatūras apstākļos, kad akumulators var būt īpaši pakļauts izlādei, tas tiks automātiski uzlādēts, un automašīna būs gatava ceļam. OSRAM akumulatora lādētāji ne tikai spēj novērst akumulatora pilnīgu izlādi, bet arī uzturēt optimālu uzlādes līmeni, tādējādi pagarinot arī tā darbības laiku.

Vairākas risinājumu iespējas

Viedie OSRAM BATTERY charge lādētāji piedāvā vairākas papildiespējas: visi trīs akumulatora lādētāji ir piemēroti arī transportlīdzekļiem ar Start-Stop funkciju aprīkotām automašīnām un aizsargā akumulatoru no pilnīgas izlādes ziemas laikā. Litija akumulatori tiek uzlādēti ar 7 pakāpju lādēšanas ciklu, bet izplatītākos svina un AGM tipa akumulatorus uzlādē drošākais 9 pakāpju cikls.

Viegla lietošana

OSRAM BATTERYcharge produktu sērija ir projektēta tā, lai nodrošinātu ērtu un vieglu lietošanu. Lādētājs uzsāk daudzpakāpju lādēšanas ciklu tikai viena pogas pieskāriena rezultātā un pārslēdzas uz ilgtermiņa uzturēšanas režīmu, kad akumulators ir pilnībā uzlādēts. Lielais ar gaismu izgaismotais LCD ekrāns ir viegli lasāms pat tumsā. Visas ierīces ir aprīkotas ar aizsardzību pret polaritātes maiņu un pārspriegumu, lietotājam vienkārši jāpieslēdz un jāieslēdz lādētājs, nekas cits nav nepieciešams.

Pieejams dažāda veida transportlīdzekļiem

OSRAM produktu klāstā ir akumulatoru lādētāji, kas piemēroti gan ikdienas automašīnām ar standarta 12V sistēmu, gan smagajiem kravas automobiļiem ar 24V sistēmu. BATTERYcharge 904 un BATTERYcharge 906 versijas lietojamas transportlīdzekļiem ar 6V līdz 12V elektrisko sistēmu, savukārt BATTERYcharge 908 lādētājs piemērots transportlīdzekļiem ar līdz pat 24V sistēmu. Atkarībā no produkta, tie piemēroti kā motocikliem, tā lielākai daļai pasažieru automašīnu un kravas automobiļu, bet BATTERYcharge 908 gadījumā pat mazajiem kravas automobiļiem.

Kādas ir iespējas?


➡️ Start-Stop sistēmas ir saderīgas ar 9 pakāpju lādēšanas ciklu svina un AGM akumulatoriem, 7 pakāpju ciklu litija akumulatoriem.

➡️ Aukstā laika lādēšanas režīms aizsargā akumulatoru pret aukstumu.

➡️ Liels LCD displejs norāda spriegumu un uzlādes gaitu.

➡️ Ekrāns ar fona apgaismojumu ir labi saskatāms arī tumsā.

➡️ Vienkārša lietošana, izmantojot vienu pogu.

➡️ Ātrai savienošanai spaiļu stiprinājumi, ilgtermiņa savienošanai O-formas kabeļgalviņas .

➡️ Aizsardzība pret polaritātes maiņu un īssavienojumu.

➡️ Pieslēdz un nerūpējies – kad akumulators ir pilnībā uzlādēts, lādētājs automātiski pārslēdzas uz ilgtermiņa uzturēšanas režīmu.