INTER CARS VĒSTURE



1990

Inter Cars uzņēmuma dibināšana un pirmās filiāles atvēršana Polijā.
Inter cars SA pirmā aktivitāte datēta ar 1990.gadu, kad uzņēmumu dibināja Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz un Andrzej Oliszewski. Pirmā uzņēmuma biroja platība bija 300 m2 un tas atradās Varšavā. 2000.gadā uzņēmums pārcēla savu mītni uz modernu loģistikas centru, kas aizņem 17000 m2. Pašlaik Inter Cars SA ir lielākā kompānija, kas nodarbojas ar pasažieru un kravas auto rezerves daļu izplatīšanu visā Austrumeiropas reģionā.


1996

Pirmās centrālās noliktavas atvēršana Polijā. Inter Cars kļūst par Polijas tirgus līderi.


1998

Q-servisa pakalpojuma ķēdes izveidošana. Q-service apvieno labākos autoservisus ar Inter Cars SA kvalitātes un servis garantiju. Šis prestižais tīkls sastāv no dalībniekiem, kuri veiksmīgi attīsta savu biznesu, balstoties uz visaugstākajiem standartiem un rūpējotie spar klientu attiecībām.


1999

Inter Cars pievienojas internacionālajai Automašīnu Rezerves Daļu Asociācijai (International Association of Automative Spare Parts Distributors).

2000

Inter Cars uzsāk uzņēmuma darbības paplašināšanu visā Polijā un ārpus tās.


2001

Privātā kapitāla ieguldījumi palīdz attīstīties Inter Cars uzņēmuma grupai.


2004

Inter Cars grupa laiž publiskā apgrozībā uzņēmuma akcijas.


2006

Inter Cars pirmo reizi kompānijas vēsturē sasniedz 1 miljarda PLN apgrozījumu.


2008

Uzņēmumu Inter Cars un JC Auto apvienošanās.


2009

Inter Cars pirmo reizi kompānijas vēsturē sasniedz 2 miljardu PLN apgrozījumu.


2012

Motointegrator mājaslapas palaišana un 3 miljardu PLN apgrozījums.


2015

Inter Cars divdesmit piektā gada diena.

2020

Inter Cars trīsdesmitā gada diena.


INTER CARS LATVIJA




Kopš 2010.gada augusta Inter Cars SA ir izveidojis pārstāvniecību arī Latvijā. Ar katru gadu uzņēmums aug un šobrīd ir atvērtas 17 filiāles 11 dažādās pilsētās Latvijā kā arī servisa centrs. Piedāvājumā ir plašs preču klāsts, kas tiek nemitīgi papildināts, augstas kvalitātes serviss, komfortabls preču pasūtīšanas veids un ātra piegāde. Inter Cars Latvija piedāvā elastīgu cenu politiku un atlaižu sistēmu, katram klientam veltot īpašu uzmanību, lai tiktu apmierinātas ikviena klienta vajadzības.


2010

Inter Cars savu darbību uzsāk arī Latvijā. Tiek atvērta pirmā filiāle.


2013

Tiek atvērtas jaunas filiāles Rīgā un Liepājā.


2015

Latvijā atvērtas jau 7 filiāles - Rīgā, Liepājā, Valmierā un Daugavpilī.


2016

Rīgā tiek atvērts Inter Cars servisa centrs.


2017

Inter Cars Latvija kopā atvērtas 11 filiāles Rīgā, Liepājā, Talsos, Daugavpilī, Rēzeknē, Jēkabpilī, Valmierā un Jelgavā.


2018

Inter Cars Latvija kopā atvērtas 14 filiāles Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Talsos, Daugavpilī, Rēzeknē, Jēkabpilī, Valmierā, Gulbenē un Jelgavā, kā arī atvērta specializēta moto rezerves daļu un ekipējuma filiāle Rīgā.

2020

Inter Cars Latvija svin desmit gadu jubileju, atver piecpadsmito filiāli Latvijā (Ogrē) un turpmāk klientus visā Latvijā, Igaunijā un Somijā apkalpos no jaunā loģistikas centra Mārupē - tiek atvērta centrālā Baltijas noliktava 10 600 m2 platībā.




2021

Inter Cars Latvija turpina paplašināties un atver divas jaunas filiāles - Siguldā un Saldū. Kopā jau 17 filiāles visā Latvijā.