Publikācijas datums: 2023-08-25

GS YUASA produktu daudzveidība un enerģijas risinājumi

Viena no pasaulē lielākajām svina-skābes un litija jonu (Li-Ion) akumulatoru ražotājām GS YUASA grupa ik gadus apgroza vairākus miljardus ASV dolāru, un tās akumulatori tiek izmantoti teju visā Japānā un citās Āzijas valstīs ražoto automobiļu un motociklu oriģinālkomplektācijā.



Kompānija sastāv no 65 meitas uzņēmumiem un 33 saistītajiem uzņēmumiem visa pasaulē, un jau vairāk kā 30 gadus uzņēmuma Eiropas nodaļa ir vadošais akumulatoru piegādātājs arī Eiropas auto ražotājiem. GS YUASA piedāvā visām mūsdienu prasībām atbilstošus akumulatorus līdz pat nākamās paaudzes enerģijas sistēmām paredzētiem litija jonu akumulatoriem.

Inovācija un izaugsme

Kompānijas pirmsākumi meklējami vēl 1895.gadā Japānā, kad šajā valstī tika radīta pirmā svina-skābes akumulatoru ražotne. Lai arī GS YUASA grupa tika izveidota vien 2004.gadā, kad apvienojās divi lielākie un senākie akumulatoru ražotāji Japānā, kompānija jau kopš tās dibināšanas brīža veicinājusi ekonomikas attīstību, dzīves standartu uzlabošanos, kā arī, projektējot un ražojot akumulatorus, enerģijas sistēmas un apgaismojuma iekārtas, veicinājusi sociālās infrastruktūras uzticamību. Kompānija nemitīgi strādā pie inovatīvu tehnoloģiju attīstīšanas, un, balstoties uz “inovāciju un izaugsmes” filozofiju, nepārtraukti rada uzlabotus enerģijas uzglabāšanas risinājumus.

GS YUASA Eiropas tirgu apkalpo no pārdošanas un izplatīšanas centriem Apvienotajā Karalistē, Itālijā, Spānijā, Francijā un Vācijā. GS YUASA Battery Germany GmbH apkalpo 15 Eiropas valstis un jau vairāk kā 30 gadus bijis vadošais akumulatoru piegādātājs Eiropā.

Japāņu uzņēmums ir viens no lielākajiem uzlādējamu akumulatoru, kā arī litija jonu akumulatoru ražotājiem un piegādātājiem trim auto tirgus segmentiem – motocikliem (startera akumulatori), automobiļiem (startera akumulatori) un rūpniecībai (rūpnieciskie akumulatori rezerves un cikliskām lietojumprogrammām).

Pasaules līmeņa piegādātājs vadošajiem transportlīdzekļu ražotājiem

YUASA produkti kopumā tiek pielietoti vairāk nekā 99% Eiropas transportlīdzekļu, un kompānijas vadošo produktu sortimentā ir plašs tehnoloģiski advancētu akumulatoru un citu piederumu klāsts. Pateicoties ilgtermiņa investīcijām pētniecībā, jaunu produktu izstrādē un testēšanā, tai skaitā visu kompānijas ražoto akumulatoru veidu veiktspējas noteikšanā, GS YUASA grupa stabili turas līderpozīcijās savā tirgus nišā. Starp kompānijas klientiem ir BMW, Daihatsu, Daimler, General Motors, Honda, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki, Toyota, kā arī Honda, Yamaha, Kawasaki un Harley-Davidson, u.c..

AGM un EFB: Nākamās paaudzes akumulatoru tehnoloģija ar līdz pat 360 000 startiem

GS YUASA piedāvā plašu jaunākās paaudzes akumulatoru klāstu visdažādākajās jomās – no automobiļiem līdz izklaides un dārza tehnikai. YBX® akumulatori, kas ietver YBX9000 AGM un YBX7000 EFB sērijas, ir speciāli projektēti transportlīdzekļiem ar emisiju samazinošām sistēmām, piemēram, start-stop sistēmām, kas nodrošina degvielas ekonomiju un līdz ar to ir arī draudzīgas videi. Šie akumulatori piedāvā augstu cikla stabilitāti, ātru uzlādi dzinēja izslēgšanas laikā un papildu enerģiju transportlīdzekļa elektriskās sistēmas darbības uzturēšanai.

Šajā klāstā ietilpst arī palīgakumulatori, piemēram, GYAUX9 un GYAUX14, kurus izmanto, lai atvieglotu slodzi uz startera akumulatoriem un nodrošinātu enerģiju transportlīdzeklī uzstādītajām elektriskajām un datoru vadības sistēmām. Katrs no tiem ir specifiski pielāgots Volvo (GYAUX9), kā arī Audi, BMW un Mercedes (GYAUX14) zīmolu prasībām.

Kāpēc GS YUASA YBX® automobiļu akumulatori ir pārliecinoši

➡️ OE līmeņa kvalitāte, veiktspēja un specifikācijas;

➡️ 100% bez apkopes nepieciešamības;

➡️ izcila uzticamība, pateicoties uzlabotām drošības funkcijām;

➡️ nākamās paaudzes akumulatoru tehnoloģija izstrādāta sadarbībā ar vadošajiem transportlīdzekļu ražotājiem;

➡️ optimizēta veiktspēja, kas nepieciešama jauno tehnoloģiju transportlīdzekļiem;

➡️ zems pašizlādes ātrums;

➡️ ilgstošs glabāšanas laiks;

➡️ Piegādā pilnībā uzlādētus un gatavus uzstādīšanai.

Akumulatori visa veida moto tehnikai

YUASA kā pirmie pasaulē 1979.gadā aizsāka AGM tipa akumulatoru ražošanu, un šodien globālajā tirgū ieņem stabilas līderpozīcijas motociklu, motorolleru, kvadraciklu, sniega un ūdens motociklu, kā arī citu mazo dzinēju akumulatoru jaunāko tehnoloģiju izstrādē un ražošanā. YUASA akumulatori tiek uzstādīti apmēram 90% motociklu ražotāju oriģinālajā komplektācijā. Kā piemēru var minēt tādu pasaulē populāru zīmolu motociklus kā Suzuki, Honda, Yamaha, Kawasaki, Harley-Davidson, Triumph, Ducati, BMW, Peugeot, John Deere, Bombardier, Arctic Cat, Polaris, un daudzus citus.

Katram GS YUASA motociklu un spēkratu akumulatoram ir tik pat augsta veiktspēja, kvalitāte un uzticamība kā oriģinālajam motociklu akumulatoram. Starp to popularitātes stūrakmeņiem minama lielāka starta jauda, ilgāks darba mūžs un minimāla apkope. Sadarbojoties ar pasaules vadošajiem motociklu ražotājiem, GS YUASA akumulatoru attīstībā spējis iedzīvināt kā ražotāju, tā braucēju prasības.

Kāpēc izvēlēties augstas veiktspējas YTX, YTZ un GYZ tipa AGM akumulatorus

➡️ Līdz pat četrām reizēm ilgāks kalpošanas laiks salīdzinājumā ar konkurējošiem produktiem;

➡️ 100% bez apkopes nepieciešamības.

➡️ nav jāpievieno ūdens, vajadzīga vien regulāra uzlāde, ja akumulators netiek lietots.

➡️ augstas kvalitātes AGM (Absorbed Glass Mat) tehnoloģija bez brīvās skābes;

➡️ hermētiskas, noplūdes drošas konstrukcijas dažādiem iebūves veidiem;

➡️ sulfāta barjerpiedeva, lai novērstu bojājumus nepietiekamas uzlādes gadījumā;

➡️ piegādā pilnībā uzlādētus un gatavus uzstādīšanai.

Uzticami ceļojumos

Ar YBX aktīvajām baterijām GS YUASA ceļotājiem ar kemperiem garantē pilnīgu pārvietošanās brīvību. Tā kā mūsdienīgie atpūtai un ceļošanai domātie transportlīdzekļi ir aprīkoti ar dažādām tehnoloģijām, to uzticama un ilgstoša energoapgāde ir viena no būtiskākajām vajadzībām, lai ceļojums būtu izdevies.

Izmantojot nākamās paaudzes akumulatoru tehnoloģiju, YBX Active Leather un Marine Series akumulatori nodrošina lielāku izturību, ilgāku kalpošanas un īsāku uzlādes laiku. Ne velti Eiropas vadošie zīmoli saviem atpūtas automobiļiem kā standartu izmanto tieši YUASA produktus. YBX aktīvās baterijas nodrošina uzticamu un pastāvīgu enerģijas padevi ilgākā laika posmā, galvenais atcerēties tās regulāri uzlādēt arī tad, kad baterijas netiek lietotas.

YBX Active EFB un AGM sērijas pamatā ir nākamās paaudzes akumulatoru tehnoloģija, kas nodrošina lielāku ilgmūžību, lielāku cikla stabilitāti un īsāku uzlādes laiku. Ar savu hermētisko iekšējo dizainu AGM sērijai piemīt arī paaugstināta drošība.

YBX akumulatori ļauj ceļot bez stresa, jo:

➡️ Optimizēta nepārtraukta uzlāde un izlāde;

➡️ OE līmeņa kvalitāte un specifikācijas;

➡️ 100% bez tehniskās apkopes;

➡️ uzlabotas drošības funkcijas;

➡️ izturīga konstrukcija;

➡️ piegādā pilnībā uzlādētus un gatavus uzstādīšanai.

Akumulatori dārza darbiem un citiem mērķiem

Līdzīgi automobiļu un motociklu akumulatoriem, Yuasa YBX Active Specialist & Garden akumulatori ir izstrādāti augstas veiktspējas nodrošināšanai jebkurā gadalaikā un apstākļos. YBX Garden Fit ir visaugstākās kvalitātes akumulatori praktiski jebkurai dārza tehnikai sākot no mauriņu pļāvējiem līdz raideriem un dārza traktoriem. Yuasa Powersport VRLA Garden Fit ir īpaši noturīgi pret vibrācijām. Yuasa Industrial Garden Fit tiek izmantoti arī pļaujmašīnu, krūmgriežu, bērnu transportlīdzekļu (piemēram, bērnu elektromašīnu) un e-velosipēdu darbināšanai.

Kāpēc izvēlēties YBX Active Specialist & Garden?

➡️ Stiprā konstrukcija novērš vibrācijas un dziļas izlādes iespaidā radušos bojājumus;

➡️ pateicoties L veida terminālim ērta un ātra uzstādīšana;

➡️ 100% bez tehniskās apkopes;

➡️ uzlabotas drošības funkcijas, tostarp integrēts liesmas slāpētājs;

➡️ piegādā pilnībā uzlādētus un gatavus uzstādīšanai.

Ieguldījums kvalitātē un uzticamībā

Teicienu “skopais maksā divreiz” lielā mērā var attiecināt arī uz akumulatoriem. Lai arī sākotnēji zemākas cenas akumulatori var šķist laba izvēle, tomēr tiem nereti ir īsāks kalpošanas laiks un līdz ar to tie arī biežāk jāmaina. Augstākas cenas akumulatori parasti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un atbilstoši jaunākajām tehnoloģijām. Tādējādi arī to kalpošanas mūžs ir ilgāks un veiktspēja – augstāka. Lai arī to iegādes cena būs lielāka, nepieciešamība mainīt akumulatorus retāk ilgtermiņā rezultēsies ietaupījumā.

Vairāk informācijas par GS YUASA piedāvātajiem akumulatoru veidiem, piederumiem un pakalpojumiem vietnē https://upgrade.yuasa.de/.

Ieskaties IC24.LV YUASA akumulatoru piedāvājumā!